Rakovina a výživa. Mýty a fakty 2. Recepty

Napísal 

Zastavme rakovinu skôr, než vznikne, to je základná myšlienka publikácie, ktorá predstavuje potraviny s dokázateľne protirakovinovým účinkom. Nadväzuje na úspešný titul Rakovina a výživa: mýty a fakty (2012).

Ak prvý diel priniesol vedecky overené informácie o vplyve výživy na naše zdravie, druhý vás zoznámi s kľúčom pre optimálnu výživu, podľa ktorého sa lepšie zorientujete v tom, čo má obsahovať váš nákupný vozík, ako zostaviť zdravý jedálny lístok pre celú rodinu a ktorý spôsob prípravy jedál je najvhodnejší. Nájdete tu aj zdravé recepty a inšpirácie pre varenie.

Autori – MUDr. Peter Minárik, PhD. z Onkologického ústavu sv. Alžbety a PharmDr. Daniela Mináriková, PhD. z Farmaceutickej fakulty UK v Bratislave – propagujú prevenciu, aby zdraví ľudia znížili riziko vzniku rakoviny a onkologickí pacienti riziko recidívy nádoru tým, že budú konzumovať potraviny, ktoré podporujú ich zdravie.

Peter Minárik – Daniela Mináriková

Rakovina a výživa. Mýty a fakty 2. Recepty

Vydavateľstvo Kontakt, Bratislava 2014

tvrdá väzba, 178 s., 5,00 eur plus poštovné a balné

Objedávajte na tel. č. 0908 069 388 alebo na Táto e-mailová adresa je chránená pred spamovacími robotmi. Na jej zobrazenie potrebujete mať nainštalovaný JavaScript..

 

Posledná úprava 20.10.2017
MUDr. Peter Minárik, PhD.

Gastroenterológ a obezitológ z Bratislavy, autor úspešného titulu Vademecum zdravej výživy a spoluautor kníh Rakovina a výživa: mýty a fakty 1, 2, v ktorých spolu s farmaceutkou Danielou Minárikovou hľadajú súvislosti medzi rakovinou a životným štýlom.